Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Zeitgard - Cap de perie Classic

Zeitgard
119.90 RON
30 DE ZILE DREPT DE RETUR
100% PRODUSE ORIGINALE
LIVRARE GRATUITA
LA COMENZI DE MINIM 250 RON
70003
in stoc
+
  • Perie de schimb adaptabila pentru dispozitivul de curatare Zeitgard
  • Curata in profunzime orice tip de ten
  • Firele periei asigura o purificare eficienta a pielii, datorita tehnologiei MICROSILVER
  • Ideal pentru curatarea zilnica a fetei
Brand:
Zeitgard

Aplicare:

Pentru a schimba capul de perie , trageti capul existent din dispozitiv si introduceti-l pe cel nou.

Intrebari frecvente:

Care sunt avantajele folosirii setului de curatare Zeitgard fata de curatarea clasica?

Prin utilizarea setului de curatare Zeitgard aveti posibilitatea de a va curata tenul de 10 ori mai mult. Chiar si impuritatile adanci aflate in zone greu de curatat ( riduri, pori etc) . In acelasi timp, pielea dumneavoastra este usor masata. Acest lucru stimuleaza circulatia sanguina, ceea ce face ca tenul dumneavoastra sa arate mai proaspat.

De asemeni, reguleaza excesul de sebum si de celule moarte, regland activitatea pielii. Sunt reduse petele, chiar evitate.

Care este diferenta fata de celelalte dispozitive de curatare?

Noi am dezvoltat mai multe miscari de rotatie si oscilatie in aceste dispozitive. In timp ce majoritatea periilor, se misca in rotatii pe piele, vibratiile oscilante ale perieri se misca cu o viteza de 1000 de miscari per minut, inainte si inapoi.

Aceasta este marea diferenta pentru piele: frecventa dispozitivului, posibilitatea de a lucra cu el de oriunde, curatarea tenului fara iritarea acestuia. Alte tehnici utilizeaza o singura directie de miscare a periei. Dispozitivul de curatare ZEITGARD combină tehnologia cu oscilatie de ultima generatie cu un
concept igienic unic pe baza de MICROSILVER – ca argument de diferentiere – si un design inconfundabil creat in Germania.

Pentru cine este adresat Dispozitivul de curatare Zeitgard?

Dispozitivul de curatare Zeitgard este independent ca si varsta si este adaptabil atat pentru barbati cat si pentru femei. Aproape oricine poate utiliza dispozitivul pentru curatarea tenului sau optimizarea acestuia. Pentru copiii sau persoanele cu probleme dermatologice, este recomandat sa nu utilizeze acest dispozitiv decat dupa o consultatie cu dermatologul.

Ce perie si ce produs de curatare este potrivit pentru mine?

In principiu, Dispozitivul de curatare Zeitgard este potrivit pentru orice ten. Pentru cei cu tenul sensibil, recomandam peria Zeitgard pentru ten sensibil cu filamente roz, dezvoltat special pentru acest tip de ten.